Hitmonlee in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Hitmonlee? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Hitmonlee. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Hitmonlee uit de game Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Hitmonlee gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #106
Pokemon naam Hitmonlee
Categorie Pokemon Kicking Pokèmon
Type 1 Fighting
Type 2 geen type 2
Zwaktes Flying, Psychic, Fairy
Gewicht 49.8 kilogram
Lengte 1.5 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Hitmonlee Pokemon Go
Hitmonlee uit Pokemon Go

Hitmonlee ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Marowak. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Hitmonchan. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Hitmonlee te vangen. Voor de ontwikkeling van Hitmonlee is op dit moment benodigd: nog onbekend. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Hitmonlee aanvallen

Vandaag nog Hitmonlee uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Kicking Pokèmon. Zijn type(s) zijn Fighting en geen type 2. Elk type heeft weer zijn sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Hitmonlee. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Flying, Psychic, Fairy. Wil je Hitmonlee aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 49.8 kilogram en lengte van 1.5 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Meer gegevens over Hitmonlee uit Pokemon Go
Hitmonlee benen vrij te contracteren en rek. Met behulp van deze springlike benen, hij kommen over vijanden met verwoestende kicks. Na het gevecht, wrijft neer haar benen en los van de spieren om vermoeidheid te overwinnen.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Hitmonlee vangen

Wil jij weten waar Hitmonlee zit? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Handig! Want zo kun je Hitmonlee makkelijk en snel opzoeken en vangen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Hitmonlee?
Hitmonlee laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en ontdek waar je Hitmonlee kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Hitmonlee wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma