Pokémon Go in Wihéries

Wil jij unieke Pokemons vangen in Wihéries? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Wihéries. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Wihéries gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Lapras zich verstopt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Wihéries. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Wihéries? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Wihéries

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Wihéries verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Wihéries. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Wihéries via extra lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan rank je van level 11 snel naar level 20. Rondom Wihéries loop je met pokemon go namelijk zo 5,5 km.

Pokemon Gyms in Wihéries

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Wihéries. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Muk). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Wihéries heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Wihéries.

Zeldzame Pokemons in Wihéries
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Wihéries. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Wihéries

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Wihéries. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Wihéries? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wihéries

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Wihéries? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Wihéries. Laat weten of jij zit in het gele team Wihéries, team rood Wihéries of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Wihéries worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 29 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Wihéries? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Wihéries zodat je elkaar wellicht kunt helpen.