Pokémon Go in Wiers

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Wiers? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Wiers. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Wiers gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Horsea gevonden kan worden? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Wiers. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Wiers? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Wiers

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Wiers verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Wiers. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Vaak met voldoende CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Gebruik dit in Wiers samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan stap je van level 2 zo door naar niveau 17. In de regio Wiers wandel je al snel zo’n 5 km.

Pokemon Gyms in Wiers

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Wiers. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Machop). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Wiers heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Wiers.

Zeldzame Pokemons in Wiers
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Wiers. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Wiers

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Wiers. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Wiers? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wiers

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Wiers? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Wiers. Maak jij deel uit van het gele team in Wiers, team rood van Wiers of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Wiers worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 56 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Wiers? Schrijf dan hieronder een review. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Wiers en deel je ervaringen.