Pokémon Go in Warchin

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Warchin? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Warchin. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Warchin gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of ben jij op de hoogte waar Weepinbell gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Warchin. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Warchin? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Warchin

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Warchin te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Warchin. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden plus de meer verdedigende pokemons. Vaak met voldoende CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Warchin samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 7 zo door naar niveau 19. In de buurt van Warchin verzamel je pokemons over meer dan 4,5 km.

Pokemon Gyms in Warchin

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Warchin. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Magikarp). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Warchin vind je verschillende Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Warchin.

Zeldzame Pokemons in Warchin
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Warchin. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Warchin

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Warchin. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Warchin? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Warchin

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Warchin? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Warchin. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Warchin, team rood van Warchin of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Warchin worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0/10, gebaseerd op 56 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Warchin? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Warchin en kun je elkaar helpen en tips geven.