Pokémon Go in Villers-Notre-Dame

Wil jij unieke Pokemons vangen in Villers-Notre-Dame? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Villers-Notre-Dame. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Villers-Notre-Dame gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Kadabra gevonden kan worden? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Villers-Notre-Dame. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Villers-Notre-Dame? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Villers-Notre-Dame

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Villers-Notre-Dame verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Villers-Notre-Dame. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Villers-Notre-Dame direct met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo evolueer jij van level 6 zo door naar niveau 20. In Villers-Notre-Dame verzamel je pokemons over meer dan 1,5 km.

Pokemon Gyms in Villers-Notre-Dame

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Villers-Notre-Dame. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Doduo). Dan kan het gevecht beginnen! In Villers-Notre-Dame vind je verschillende Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Villers-Notre-Dame.

Zeldzame Pokemons in Villers-Notre-Dame
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Villers-Notre-Dame. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Villers-Notre-Dame

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Villers-Notre-Dame. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Villers-Notre-Dame? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Villers-Notre-Dame

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Villers-Notre-Dame? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Villers-Notre-Dame. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Villers-Notre-Dame, rode team Villers-Notre-Dame of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Villers-Notre-Dame worden gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 27 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Villers-Notre-Dame? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Villers-Notre-Dame zodat je elkaar wellicht kunt helpen.