Pokémon Go in Vezon

Op zoek naar info over Pokemon Go in Vezon? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Vezon. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Vezon gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Farfetch-d zich bevindt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Vezon. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Vezon? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Vezon

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Vezon verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Vezon. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Doe dit in Vezon direct met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo rank je van level 3 snel naar level 16. In Vezon vang je veel pokemon in een straal van 2,5 km.

Pokemon Gyms in Vezon

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Vezon. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Tangela). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Vezon heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Vezon.

Zeldzame Pokemons in Vezon
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Vezon. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Vezon

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Vezon. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Vezon? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Vezon

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Vezon? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Vezon. Laat weten of jij zit in het gele team Vezon, het rode team van Vezon of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Vezon worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 54 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Vezon? Laat dan hieronder een reactie achter. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Vezon en deel je ervaringen.