Pokémon Go in Soignies

Op zoek naar info over Pokemon Go in Soignies? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Soignies. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Soignies gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Dragonite zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Soignies. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Soignies? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Soignies

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Wil jij weten waar de Pokestops in Soignies te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Soignies. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Doe dit in Soignies plus een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 9 binnen no-time naar level 22. In de buurt van Soignies wandel je al snel zo’n 1 km.

Pokemon Gyms in Soignies

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Soignies. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Bellsprout). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Soignies zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Soignies.

Zeldzame Pokemons in Soignies
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Soignies. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Soignies

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Soignies. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Soignies? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Soignies

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Soignies? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Soignies. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Soignies, team rood van Soignies of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Soignies worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 57 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En woon je in Soignies? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Soignies zodat je elkaar wellicht kunt helpen.