Pokémon Go in Saint-Sauveur

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Saint-Sauveur? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Saint-Sauveur. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Saint-Sauveur gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Pidgeotto zich nu verstopt heeft? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Saint-Sauveur. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Saint-Sauveur? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Saint-Sauveur

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Saint-Sauveur verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Saint-Sauveur. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Saint-Sauveur via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 4 binnen no-time naar level 20. In de regio Saint-Sauveur verzamel je pokemons over meer dan 9,5 km.

Pokemon Gyms in Saint-Sauveur

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Saint-Sauveur. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Kadabra). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Saint-Sauveur heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Saint-Sauveur.

Zeldzame Pokemons in Saint-Sauveur
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Saint-Sauveur. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Saint-Sauveur

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Saint-Sauveur. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Saint-Sauveur? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Saint-Sauveur

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Saint-Sauveur? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Saint-Sauveur. Laat weten of jij zit in het gele team Saint-Sauveur, team rood van Saint-Sauveur of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Saint-Sauveur worden gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 26 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Saint-Sauveur? Geef dan hieronder je mening. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Saint-Sauveur plus je kunt ervaringen uitwisselen.