Pokémon Go in Saint-Amand

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Saint-Amand? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Saint-Amand. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Saint-Amand gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Exeggcute zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Saint-Amand. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Saint-Amand? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Saint-Amand

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Saint-Amand verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Saint-Amand. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Saint-Amand samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan rank je van level 3 gemakkelijk naar niveau 22. Rondom Saint-Amand wandel je al snel zo’n 7,5 km.

Pokemon Gyms in Saint-Amand

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Saint-Amand. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Alakazam). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Saint-Amand zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Saint-Amand.

Zeldzame Pokemons in Saint-Amand
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Saint-Amand. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Saint-Amand

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Saint-Amand. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Saint-Amand? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Saint-Amand

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Saint-Amand? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Saint-Amand. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Saint-Amand, het rode team Saint-Amand of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Saint-Amand worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 51 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En woon je in Saint-Amand? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Saint-Amand en kun je elkaar helpen en tips geven.