Pokémon Go in Rèves

Wil jij Pokemons vangen in Rèves? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Rèves. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Rèves gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of ben jij op de hoogte waar Nidoking zich schuildhoudt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Rèves. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Rèves? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Rèves

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Rèves verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Rèves. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Doe dit in Rèves met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 8 zo door naar niveau 15. Rondom Rèves wandel je al snel zo’n 1,5 km.

Pokemon Gyms in Rèves

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Rèves. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Beedrill). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Rèves zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Rèves.

Zeldzame Pokemons in Rèves
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Rèves. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Rèves

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Rèves. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Rèves? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Rèves

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Rèves? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Rèves. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Rèves, team rood van Rèves of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Rèves worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 21 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Rèves? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Rèves en deel je ervaringen.