Pokémon Go in Quévy

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Quévy? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Quévy. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Quévy gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Marowak zich bevindt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Quévy. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Quévy? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Quévy

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Quévy verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Quévy. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden plus de meer verdedigende pokemons. Ze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Quévy samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo rank je van level 2 gemakkelijk naar niveau 16. In de buurt van Quévy catch je pokemon go in een gebied van 1 km.

Pokemon Gyms in Quévy

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Quévy. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Venusaur). Dan kan het gevecht beginnen! In Quévy kun je navigeren naar verschillende gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Quévy.

Zeldzame Pokemons in Quévy
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Quévy. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Quévy

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Quévy. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Quévy? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Quévy

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Quévy? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Quévy. Laat weten of jij zit in het gele team Quévy, team rood van Quévy of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Quévy worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 57 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En woon je in Quévy? Geef dan hieronder je mening. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Quévy en deel je ervaringen.