Pokémon Go in Paturages

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Paturages? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Paturages. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Paturages gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Slowpoke zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Paturages. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Paturages? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Paturages

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Paturages verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Paturages. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Paturages met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo ga je van level 11 snel naar level 17. Binnen Paturages catch je pokemon go in een gebied van 3,5 km.

Pokemon Gyms in Paturages

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Paturages. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Aerodactyl). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Paturages heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Paturages.

Zeldzame Pokemons in Paturages
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Paturages. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Paturages

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Paturages. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Paturages? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Paturages

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Paturages? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Paturages. Maak jij deel uit van het gele team in Paturages, rode team Paturages of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Paturages worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 37 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Paturages? Plaats dit dan nu direct hieronder. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Paturages plus je kunt ervaringen uitwisselen.