Pokémon Go in Obourg

Wil jij Pokemons vangen in Obourg? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Obourg. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Obourg gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Clefable zich schuildhoudt? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Obourg. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Obourg? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Obourg

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Obourg verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Obourg. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Combineer dit in Obourg plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan rank je van level 5 snel naar level 20. Binnen Obourg vang je veel pokemon in een straal van 9 km.

Pokemon Gyms in Obourg

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Obourg. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Porygon). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Obourg zijn er een aantal Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Obourg.

Zeldzame Pokemons in Obourg
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Obourg. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Obourg

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Obourg. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Obourg? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Obourg

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Obourg? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Obourg. Maak jij deel uit van het gele team in Obourg, het rode team Obourg of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Obourg worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 46 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Obourg? Plaats dit dan nu direct hieronder. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Obourg en deel je ervaringen.