Pokémon Go in Neufvilles

Wil jij unieke Pokemons vangen in Neufvilles? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Neufvilles. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Neufvilles gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of ben jij op de hoogte waar Persian gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Neufvilles. Wat zijn zeldzame Pokemons in Neufvilles? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Neufvilles

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Neufvilles verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Neufvilles. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon en natuurlijk de defence pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Neufvilles plus een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 8 eenvoudig naar level 15. In Neufvilles loop je met pokemon go namelijk zo 3 km.

Pokemon Gyms in Neufvilles

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Neufvilles. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Poliwhirl). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Neufvilles zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Neufvilles.

Zeldzame Pokemons in Neufvilles
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Neufvilles. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Neufvilles

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Neufvilles. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Neufvilles? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Neufvilles

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Neufvilles? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Neufvilles. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Neufvilles, het rode team van Neufvilles of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Neufvilles worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 54 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Neufvilles? Schrijf dan hieronder een review. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Neufvilles en kun je elkaar helpen en tips geven.