Pokémon Go in Mellet

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Mellet? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Mellet. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een zeldzame Pokemon in Mellet gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Bulbasaur gevonden kan worden? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Mellet. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Mellet? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Mellet

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Mellet verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Mellet. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Kenmerken zijn hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Mellet samen met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 3 eenvoudig naar level 15. Binnen Mellet catch je pokemon go in een gebied van 9,5 km.

Pokemon Gyms in Mellet

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Mellet. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Porygon). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Mellet heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Mellet.

Zeldzame Pokemons in Mellet
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Mellet. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Mellet

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Mellet. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Mellet? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Mellet

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Mellet? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Mellet. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Mellet, het rode team Mellet of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Mellet worden gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 52 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Speel jij in Mellet? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Mellet waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.