Pokémon Go in Maulde

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Maulde? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Maulde. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een zeldzame Pokemon in Maulde gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Weet jij waar bijvoorbeeld Psyduck zich nu verstopt heeft? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Maulde. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Maulde? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Maulde

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Maulde verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Maulde. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen samen met de verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Doe dit in Maulde plus een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 5 binnen no-time naar level 20. Binnen Maulde verzamel je pokemons over meer dan 8,5 km.

Pokemon Gyms in Maulde

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Maulde. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Dragonair). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Maulde zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Maulde.

Zeldzame Pokemons in Maulde
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Maulde. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Maulde

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Maulde. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Maulde? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Maulde

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Maulde? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Maulde. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Maulde, team rood Maulde of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Maulde worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 46 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Maulde? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Maulde en kun je elkaar helpen en tips geven.