Pokémon Go in Marcinelle

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Marcinelle? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Marcinelle. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een zeldzame Pokemon in Marcinelle gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Squirtle zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Marcinelle. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Marcinelle? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Marcinelle

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Marcinelle te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Marcinelle. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Marcinelle via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo rank je van level 11 gemakkelijk naar niveau 15. In Marcinelle verzamel je pokemons over meer dan 5,5 km.

Pokemon Gyms in Marcinelle

Is het gelukt om level 5 te halen? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Marcinelle. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Tauros). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Marcinelle zijn er een aantal Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Marcinelle.

Zeldzame Pokemons in Marcinelle
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Marcinelle. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Marcinelle

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Marcinelle. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Marcinelle? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Marcinelle

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Marcinelle? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Marcinelle. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Marcinelle, rode team Marcinelle of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Marcinelle worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 22 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Marcinelle? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Marcinelle en kun je elkaar helpen en tips geven.