Pokémon Go in Ligne

Wil jij unieke Pokemons vangen in Ligne? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Ligne. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Ligne gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of ben jij op de hoogte waar Venonat zich verstopt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Ligne. Wat zijn zeldzame Pokemons in Ligne? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Ligne

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Ligne verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Ligne. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor maar ook verdediging pokemon. Vaak met voldoende CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Combineer dit in Ligne via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan rank je van level 9 gemakkelijk naar niveau 20. Binnen Ligne loop je met pokemon go namelijk zo 5,5 km.

Pokemon Gyms in Ligne

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Ligne. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Dewgong). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Ligne zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Ligne.

Zeldzame Pokemons in Ligne
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Ligne. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Ligne

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Ligne. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Ligne? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Ligne

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Ligne? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Ligne. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Ligne, het rode team Ligne of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Ligne worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 23 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Ligne? Schrijf dan hieronder een review. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Ligne plus je kunt ervaringen uitwisselen.