Pokémon Go in La Louvière

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in La Louvière? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in La Louvière. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in La Louvière gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of ben jij op de hoogte waar Nidorino zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in La Louvière. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in La Louvière? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in La Louvière

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in La Louvière te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in La Louvière. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden plus de meer verdedigende pokemons. Vaak met voldoende CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Combineer dit in La Louvière samen met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan rank je van level 11 binnen no-time naar level 23. In de buurt van La Louvière vang je veel pokemon in een straal van 4 km.

Pokemon Gyms in La Louvière

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in La Louvière. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Jigglypuff). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in La Louvière zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in La Louvière.

Zeldzame Pokemons in La Louvière
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in La Louvière. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in La Louvière

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in La Louvière. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in La Louvière? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route La Louvière

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in La Louvière? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in La Louvière. Maak jij deel uit van het gele team in La Louvière, het rode team La Louvière of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in La Louvière worden gemiddeld beoordeeld met een 9.3/10, gebaseerd op 49 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit La Louvière? Geef dan hieronder je mening. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit La Louvière zodat je elkaar wellicht kunt helpen.