Pokémon Go in Gages

Wil jij Pokemons vangen in Gages? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Gages. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Gages gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Geodude gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Gages. Wat zijn zeldzame Pokemons in Gages? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Gages

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Wil jij weten waar de Pokestops in Gages te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Gages. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Er zijn sterke attack pokemon te vangen en natuurlijk de defence pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Gages plus een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 4 gemakkelijk naar niveau 18. In de buurt van Gages vang je veel pokemon in een straal van 5 km.

Pokemon Gyms in Gages

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Gages. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Bellsprout). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Gages kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Gages.

Zeldzame Pokemons in Gages
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Gages. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Gages

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Gages. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Gages? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Gages

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Gages? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Gages. Laat weten of jij zit in het gele team Gages, rode team Gages of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Gages worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 52 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Gages? Schrijf dan hieronder een review. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Gages zodat je elkaar wellicht kunt helpen.