Pokémon Go in Forges

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Forges? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Forges. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Forges gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Gengar zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Forges. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Forges? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Forges

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Forges verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Forges. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Forges met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 2 zo door naar niveau 17. In Forges wandel je al snel zo’n 4,5 km.

Pokemon Gyms in Forges

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Forges. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Zapdos). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Forges zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Forges.

Zeldzame Pokemons in Forges
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Forges. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Forges

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Forges. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Forges? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Forges

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Forges? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Forges. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Forges, rode team Forges of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Forges worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 53 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Forges? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Forges en deel je ervaringen.