Pokémon Go in Epinois

Wil jij Pokemons vangen in Epinois? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Epinois. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Epinois gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Tangela gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Epinois. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Epinois? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Epinois

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Epinois verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Epinois. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Epinois samen met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo rank je van level 1 gemakkelijk naar niveau 19. Rondom Epinois catch je pokemon go in een gebied van 9 km.

Pokemon Gyms in Epinois

Is het gelukt om level 5 te halen? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Epinois. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Poliwrath). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Epinois zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Epinois.

Zeldzame Pokemons in Epinois
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Epinois. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Epinois

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Epinois. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Epinois? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Epinois

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Epinois? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Epinois. Maak jij deel uit van het gele team in Epinois, rode team Epinois of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Epinois worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 28 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Epinois? Laat dan hieronder een reactie achter. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Epinois en deel je ervaringen.