Pokémon Go in Croix-lez-Rouveroy

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Croix-lez-Rouveroy? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Croix-lez-Rouveroy. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Croix-lez-Rouveroy gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Weet jij waar bijvoorbeeld Nidoran-male zich verstopt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Croix-lez-Rouveroy. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Croix-lez-Rouveroy? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Croix-lez-Rouveroy

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Croix-lez-Rouveroy verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Croix-lez-Rouveroy. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Croix-lez-Rouveroy met een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo rank je van level 4 zo door naar niveau 26. In de regio Croix-lez-Rouveroy loop je met pokemon go namelijk zo 9,5 km.

Pokemon Gyms in Croix-lez-Rouveroy

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Croix-lez-Rouveroy. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Parasect). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Croix-lez-Rouveroy zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Croix-lez-Rouveroy.

Zeldzame Pokemons in Croix-lez-Rouveroy
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Croix-lez-Rouveroy. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Croix-lez-Rouveroy

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Croix-lez-Rouveroy. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Croix-lez-Rouveroy? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Croix-lez-Rouveroy

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Croix-lez-Rouveroy? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Croix-lez-Rouveroy. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Croix-lez-Rouveroy, team rood van Croix-lez-Rouveroy of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Croix-lez-Rouveroy worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 19 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Croix-lez-Rouveroy? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Croix-lez-Rouveroy en kun je elkaar helpen en tips geven.