Pokémon Go in Cordes

Op zoek naar info over Pokemon Go in Cordes? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Cordes. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Cordes gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Butterfree zich bevindt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Cordes. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Cordes? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Cordes

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Cordes verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Cordes. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden plus de meer verdedigende pokemons. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Cordes via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan rank je van level 4 zo door naar niveau 20. In Cordes wandel je al snel zo’n 5,5 km.

Pokemon Gyms in Cordes

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Cordes. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Tentacool). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Cordes vind je verschillende Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Cordes.

Zeldzame Pokemons in Cordes
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Cordes. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Cordes

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Cordes. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Cordes? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Cordes

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Cordes? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Cordes. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Cordes, team rood Cordes of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Cordes worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 45 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Cordes? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Cordes en kun je elkaar helpen en tips geven.