Pokémon Go in Charleroi

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Charleroi? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Charleroi. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Charleroi gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Geodude zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Charleroi. Wat zijn zeldzame Pokemons in Charleroi? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Charleroi

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Charleroi te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Charleroi. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen plus de meer verdedigende pokemons. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Charleroi met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo evolueer jij van level 10 snel naar level 22. Rondom Charleroi catch je pokemon go in een gebied van 2,5 km.

Pokemon Gyms in Charleroi

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Charleroi. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Scyther). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Charleroi kun je navigeren naar verschillende gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Charleroi.

Zeldzame Pokemons in Charleroi
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Charleroi. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Charleroi

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Charleroi. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Charleroi? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Charleroi

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Charleroi? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Charleroi. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Charleroi, het rode team Charleroi of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Charleroi worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 23 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Woon je in Charleroi? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Charleroi en deel je ervaringen.