Pokémon Go in Boussu

Op zoek naar info over Pokemon Go in Boussu? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Boussu. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Boussu gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Pidgeot zich verstopt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Boussu. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Boussu? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Boussu

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Boussu verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Boussu. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Boussu plus een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan rank je van level 1 snel naar level 25. In Boussu loop je met pokemon go namelijk zo 3,5 km.

Pokemon Gyms in Boussu

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Boussu. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Voltorb). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Boussu vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Boussu.

Zeldzame Pokemons in Boussu
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Boussu. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Boussu

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Boussu. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Boussu? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Boussu

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Boussu? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Boussu. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Boussu, rode team Boussu of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Boussu worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 60 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Speel jij in Boussu? Geef dan hieronder je mening. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Boussu waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.