Pokémon Go in Bon-Secours

Wil jij Pokemons vangen in Bon-Secours? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Bon-Secours. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Bon-Secours gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Weet jij waar bijvoorbeeld Mankey zich schuildhoudt? Deel het dan met de rest van de community! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Bon-Secours. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Bon-Secours? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Bon-Secours

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Bon-Secours verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Bon-Secours. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en natuurlijk de defence pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Bon-Secours met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 1 gemakkelijk naar niveau 18. In Bon-Secours vang je veel pokemon in een straal van 8 km.

Pokemon Gyms in Bon-Secours

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Bon-Secours. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Alakazam). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Bon-Secours kun je navigeren naar verschillende gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Bon-Secours.

Zeldzame Pokemons in Bon-Secours
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Bon-Secours. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Bon-Secours

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Bon-Secours. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Bon-Secours? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Bon-Secours

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Bon-Secours? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Bon-Secours. Laat weten of jij zit in het gele team Bon-Secours, het rode team van Bon-Secours of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Bon-Secours worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 44 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En kom je uit Bon-Secours? Geef dan hieronder je mening. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Bon-Secours en deel je ervaringen.