Pokémon Go in Bois-de-Lessines

Wil jij unieke Pokemons vangen in Bois-de-Lessines? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Bois-de-Lessines. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Bois-de-Lessines gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Hitmonlee zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Bois-de-Lessines. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Bois-de-Lessines? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Bois-de-Lessines

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Bois-de-Lessines verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Bois-de-Lessines. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Bois-de-Lessines samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo ga je van level 6 zo door naar niveau 20. In de regio Bois-de-Lessines vang je veel pokemon in een straal van 8 km.

Pokemon Gyms in Bois-de-Lessines

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Bois-de-Lessines. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Slowbro). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Bois-de-Lessines kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Bois-de-Lessines.

Zeldzame Pokemons in Bois-de-Lessines
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Bois-de-Lessines. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Bois-de-Lessines

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Bois-de-Lessines. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Bois-de-Lessines? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Bois-de-Lessines

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Bois-de-Lessines? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Bois-de-Lessines. Laat weten of jij zit in het gele team Bois-de-Lessines, team rood Bois-de-Lessines of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Bois-de-Lessines worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 53 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Bois-de-Lessines? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Bois-de-Lessines plus je kunt ervaringen uitwisselen.