Pokémon Go in Binche

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Binche? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Binche. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Binche gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Electabuzz zich nu verstopt heeft? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Binche. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Binche? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Binche

Pokestops zijn enorm handig. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Binche verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Binche. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Binche direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 11 zo door naar niveau 18. In Binche vang je veel pokemon in een straal van 1,5 km.

Pokemon Gyms in Binche

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Binche. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Muk). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Binche zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Binche.

Zeldzame Pokemons in Binche
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Binche. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Binche

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Binche. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Binche? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Binche

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Binche? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Binche. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Binche, het rode team van Binche of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Binche worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 51 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Speel jij in Binche? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Binche en deel je ervaringen.