Pokémon Go in Bauffe

Wil jij Pokemons vangen in Bauffe? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Bauffe. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Bauffe gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Dragonair zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Bauffe. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Bauffe? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Bauffe

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Bauffe verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Bauffe. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen plus de meer verdedigende pokemons. Vaak met voldoende CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Bauffe via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 9 snel naar level 15. In de regio Bauffe verzamel je pokemons over meer dan 7,5 km.

Pokemon Gyms in Bauffe

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Bauffe. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Machop). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Bauffe zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Bauffe.

Zeldzame Pokemons in Bauffe
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Bauffe. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Bauffe

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Bauffe. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Bauffe? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Bauffe

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Bauffe? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Bauffe. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Bauffe, team rood van Bauffe of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Bauffe worden gemiddeld beoordeeld met een 9.3/10, gebaseerd op 56 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Bauffe? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Bauffe waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.