Pokémon Go in Baudour

Wil jij unieke Pokemons vangen in Baudour? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Baudour. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een zeldzame Pokemon in Baudour gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Weet jij waar bijvoorbeeld Psyduck zich verstopt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Baudour. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Baudour? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Baudour

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Baudour verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Baudour. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Baudour direct met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan stap je van level 4 snel naar level 21. Rondom Baudour catch je pokemon go in een gebied van 3,5 km.

Pokemon Gyms in Baudour

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Baudour. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Caterpie). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Baudour zijn er een aantal Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Baudour.

Zeldzame Pokemons in Baudour
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Baudour. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Baudour

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Baudour. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Baudour? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Baudour

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Baudour? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Baudour. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Baudour, het rode team van Baudour of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Baudour worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 39 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Woon je in Baudour? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Baudour en kun je elkaar helpen en tips geven.