Pokémon Go in Asquillies

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Asquillies? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Asquillies. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Asquillies gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Mr. Mime zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Asquillies. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Asquillies? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Asquillies

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Asquillies te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Asquillies. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Deze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Asquillies via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo evolueer jij van level 10 zo door naar niveau 18. In de regio Asquillies catch je pokemon go in een gebied van 3 km.

Pokemon Gyms in Asquillies

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Asquillies. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Venonat). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Asquillies kun je navigeren naar verschillende gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Asquillies.

Zeldzame Pokemons in Asquillies
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Asquillies. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Asquillies

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Asquillies. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Asquillies? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Asquillies

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Asquillies? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Asquillies. Laat weten of jij zit in het gele team Asquillies, het rode team van Asquillies of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Asquillies worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 24 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Asquillies? Schrijf dan hieronder een review. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Asquillies en kun je elkaar helpen en tips geven.