Haunter in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Haunter? Welkom in de Pokédex! Hier vind je antwoorden op al je vragen over Haunter. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Haunter uit het populaire spel Pokemon Go. Natuurlijk lees je hier hoe je Haunter het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #093
Pokemon naam Haunter
Categorie Pokemon Gas Pokèmon
Type 1 Ghost
Type 2 Poison
Zwaktes Ground, Psychic, Ghost, Dark
Gewicht 0.1 kilogram
Lengte 1.6 meter
Benodigd voor Upgrade 100x Gastly candies
Haunter Pokemon Go
Haunter uit Pokemon Go

Haunter ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Gastly. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Gengar. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Haunter te vangen. Voor het ontwikkelen van Haunter heb je het volgende nodig: 100x Gastly candies. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Haunter aanvallen

Vandaag nog Haunter uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Gas Pokèmon. Zijn type(s) zijn Ghost en Poison. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Haunter. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Ground, Psychic, Ghost, Dark. Vandaag nog Haunter aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 0.1 kilogram en lengte van 1.6 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Extra details over Haunter uit Pokemon Go
Haunter is een gevaarlijke Pokémon. Als men wenkt u terwijl het drijven in de duisternis, moet je nooit benaderen. Deze Pokémon zal proberen om u te likken met zijn tong en het stelen van uw leven weg.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Haunter vangen

Direct weten waar Haunter verstopt zit? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Verhelderend! Want zo kun jij Haunter vangen en snel een level verder komen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Haunter?
Haunter is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en leer waar je Haunter kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Haunter zal nog beter gaan in jouw buurt.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma