Gyarados in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Gyarados? Welkom in de Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Gyarados. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Gyarados uit de populaire app Pokemon Go. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Gyarados zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #130
Pokemon naam Gyarados
Categorie Pokemon Atrocious Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 Flying
Zwaktes Electric, Rock
Gewicht 235.0 kilogram
Lengte 6.5 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Gyarados Pokemon Go
Gyarados uit Pokemon Go

Gyarados ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Magikarp. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Lapras. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Gyarados te vangen. Voor het ontwikkelen van Gyarados heb je het volgende nodig: nog onbekend. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Gyarados aanvallen

Meteen Gyarados uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Atrocious Pokèmon. Zijn type is Water en Flying. Elk type heeft bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Gyarados. Dit zijn bijvoorbeeld: Electric, Rock. Direct Gyarados aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 235.0 kilogram en lengte van 6.5 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Extra details over Gyarados uit Pokemon Go
Wanneer Magikarp evolueert naar Gyarados, de hersencellen ondergaan een structurele transformatie. Er wordt gezegd dat deze transformatie is de schuld van wild gewelddadige aard van deze Pokémon.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Gyarados vangen

Nieuwsgierig waar Gyarados zit? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Op die manier kun jeGyarados snel en eenvoudig vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Gyarados?
Gyarados is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en ontdek waar je Gyarados kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Gyarados wordt veel eenvoudiger.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma