Pokémon Go in Waterhuizen

Op zoek naar info over Pokemon Go in Waterhuizen? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Waterhuizen. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Waterhuizen gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Rapidash zich nu verstopt heeft? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Waterhuizen. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Waterhuizen? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Waterhuizen

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Waterhuizen verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Waterhuizen. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Waterhuizen via extra lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 10 eenvoudig naar level 23. In Waterhuizen vang je veel pokemon in een straal van 8,5 km.

Pokemon Gyms in Waterhuizen

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Waterhuizen. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Chansey). Dan kan het gevecht beginnen! In Waterhuizen zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Waterhuizen.

Zeldzame Pokemons in Waterhuizen
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Waterhuizen. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Waterhuizen

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Waterhuizen. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Waterhuizen? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Waterhuizen

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Waterhuizen? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Waterhuizen. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Waterhuizen, het rode team van Waterhuizen of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Waterhuizen worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 19 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Waterhuizen? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Waterhuizen plus je kunt ervaringen uitwisselen.