Pokémon Go in Leek

Wil jij unieke Pokemons vangen in Leek? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Leek. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Leek gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Onix gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Leek. Wat zijn zeldzame Pokemons in Leek? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Leek

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Leek verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Leek. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Leek direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo evolueer jij van level 3 eenvoudig naar level 25. In de regio Leek vang je veel pokemon in een straal van 2,5 km.

Pokemon Gyms in Leek

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Leek. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Mankey). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Leek kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Leek.

Zeldzame Pokemons in Leek
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Leek. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Leek

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Leek. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Leek? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Leek

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Leek? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Leek. Maak jij deel uit van het gele team in Leek, het rode team van Leek of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Leek worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 30 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Leek? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Leek plus je kunt ervaringen uitwisselen.