Pokémon Go in Kolham

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Kolham? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Kolham. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Kolham gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Ivysaur gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Kolham. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Kolham? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Kolham

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Kolham verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Kolham. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Kolham met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo ga je van level 4 gemakkelijk naar niveau 16. In Kolham vang je veel pokemon in een straal van 5 km.

Pokemon Gyms in Kolham

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Kolham. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Flareon). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Kolham zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Kolham.

Zeldzame Pokemons in Kolham
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Kolham. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Kolham

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Kolham. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Kolham? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Kolham

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Kolham? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Kolham. Maak jij deel uit van het gele team in Kolham, het rode team van Kolham of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Kolham worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 51 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Speel jij in Kolham? Schrijf dan hieronder een review. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Kolham plus je kunt ervaringen uitwisselen.