Pokémon Go in Harkstede

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Harkstede? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Harkstede. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Harkstede gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Arbok zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Harkstede. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Harkstede? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Harkstede

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Harkstede verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Harkstede. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Harkstede plus een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo ga je van level 7 eenvoudig naar level 25. Rondom Harkstede verzamel je pokemons over meer dan 6 km.

Pokemon Gyms in Harkstede

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Harkstede. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Ninetales). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Harkstede zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Harkstede.

Zeldzame Pokemons in Harkstede
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Harkstede. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Harkstede

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Harkstede. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Harkstede? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Harkstede

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Harkstede? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Harkstede. Laat weten of jij zit in het gele team Harkstede, het rode team van Harkstede of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Harkstede worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 43 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Kom je uit Harkstede? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Harkstede plus je kunt ervaringen uitwisselen.