Pokémon Go in Beerta

Wil jij Pokemons vangen in Beerta? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Beerta. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Beerta gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Cloyster zich verstopt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Beerta. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Beerta? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Beerta

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Beerta verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Beerta. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor plus de meer verdedigende pokemons. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Beerta via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo ga je van level 10 snel naar level 18. Rondom Beerta verzamel je pokemons over meer dan 2 km.

Pokemon Gyms in Beerta

Is het gelukt om level 5 te halen? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Beerta. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Cubone). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Beerta vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Beerta.

Zeldzame Pokemons in Beerta
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Beerta. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Beerta

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Beerta. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Beerta? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Beerta

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Beerta? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Beerta. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Beerta, team rood Beerta of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Beerta worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 21 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Beerta? Geef dan hieronder je mening. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Beerta plus je kunt ervaringen uitwisselen.