Grimer in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Grimer? Van harte welkom in deze online Pokédex. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Grimer. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Grimer uit Pokemon Go. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Grimer het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #088
Pokemon naam Grimer
Categorie Pokemon Sludge Pokèmon
Type 1 Poison
Type 2 geen type 2
Zwaktes Ground, Psychic
Gewicht 30.0 kilogram
Lengte 0.9 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Grimer candies
Grimer Pokemon Go
Grimer uit Pokemon Go

Grimer ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Dewgong. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Muk. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Grimer te vangen. Voor de ontwikkeling van Grimer is op dit moment benodigd: 50x Grimer candies. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Grimer aanvallen

Wil jij Grimer uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Sludge Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Poison en geen type 2. Elk type heeft weer zijn sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Grimer. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Ground, Psychic. Vandaag nog Grimer aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 30.0 kilogram en lengte van 0.9 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Meer gegevens over Grimer uit Pokemon Go
Grimer’s slibachtig en rubberachtige lichaam kan worden gedwongen door middel van een opening, hoe klein het ook is. Deze Pokémon binnenkomt rioolbuizen om smerige afvalwater drinken.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Grimer vangen

Nieuwsgierig waar Grimer zich schuilhoudt? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Kies direct jouw regio of stad en ontdek waar je ‘m kunt vinden. Nuttig! Op deze manier kun je Grimer snel vinden en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Grimer?
Grimer is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en ontdek waar je Grimer kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Het vinden en vangen van Grimer wordt veel eenvoudiger.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma