Golem in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Golem? Je bevindt je in onze Pokédex! Hier vind je antwoorden op al je vragen over Golem. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Golem uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Scroll naar beneden voor tips hoe je Golem gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #076
Pokemon naam Golem
Categorie Pokemon Megaton Pokèmon
Type 1 Rock
Type 2 Ground
Zwaktes Water, Grass, Ice, Fighting, Ground, Steel
Gewicht 300.0 kilogram
Lengte 1.4 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Golem Pokemon Go
Golem uit Pokemon Go

Golem ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Graveler. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Ponyta. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Golem te vangen. Voor het ontwikkelen van Golem heb je het volgende nodig: nog onbekend. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Golem aanvallen

Wil jij Golem uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Megaton Pokèmon. Zijn type is Rock en Ground. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Golem. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Water, Grass, Ice, Fighting, Ground, Steel. Wil je Golem aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 300.0 kilogram en lengte van 1.4 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Extra informatie over Golem uit Pokemon Go
Golem waarmaken op de bergen. Als er een grote aardbeving, zullen deze Pokémon komen naar beneden rollen uit de bergen en masse naar het onderstaande uitlopers.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Golem vangen

Wil jij er achterkomen waar Golem gevonden kan worden? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Handig! Want zo kun je Golem vangen en snel een level verder komen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Golem?
Golem is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en zie waar jij Golem kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vangen en vinden van Golem wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma