Golduck in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Golduck? Welkom in de Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Golduck. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Golduck uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Scroll naar beneden voor tips hoe je Golduck het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #055
Pokemon naam Golduck
Categorie Pokemon Duck Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 76.6 kilogram
Lengte 1.7 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Golduck Pokemon Go
Golduck uit Pokemon Go

Golduck ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Psyduck. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Mankey. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Golduck te vangen. Voor het ontwikkelen van Golduck heb je het volgende nodig: nog onbekend. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Golduck aanvallen

Wil jij Golduck uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Duck Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Water en geen type 2. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Golduck. Dit zijn bijvoorbeeld: Electric, Grass. Wil je Golduck aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 76.6 kilogram en lengte van 1.7 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Verdere info over Golduck uit Pokemon Go
De zwemvliezen flippers op zijn voorpoten en achterpoten en de gestroomlijnde lichaam van Golduck geef het angstaanjagende snelheid. De Pokémon is zeker veel sneller dan zelfs de meest atletische zwemmer.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Golduck vangen

Wil jij weten waar Golduck verstopt zit? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Verhelderend! Want zo kun jij Golduck snel vinden en vangen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Golduck?
Golduck laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Klik dus direct op een plaats bij jou in de buurt en kom erachter waar jij Golduck kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Golduck wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma