Geodude in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Geodude? Dan zit je goed in onze Pokédex! In deze post lees je alle benodigde informatie over Geodude. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Geodude uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Geodude zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. Daarnaast verzamelen we hier ook de beste strategieën om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #074
Pokemon naam Geodude
Categorie Pokemon Rock Pokèmon
Type 1 Rock
Type 2 Ground
Zwaktes Water, Grass, Ice, Fighting, Ground, Steel
Gewicht 20.0 kilogram
Lengte 0.4 meter
Benodigd voor Upgrade 25x Geodude candies
Geodude Pokemon Go
Geodude uit Pokemon Go

Geodude ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Tentacruel. Het is mogelijk om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Graveler. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Geodude te vangen. Voor het ontwikkelen van Geodude heb je het volgende nodig: 25x Geodude candies. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Geodude aanvallen

Meteen Geodude uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Rock Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Rock en Ground. Elk type heeft bepaalde sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Geodude. Bekende zwaktes zijn: Water, Grass, Ice, Fighting, Ground, Steel. Vandaag nog Geodude aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 20.0 kilogram en lengte van 0.4 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Meer gegevens over Geodude uit Pokemon Go
Hoe langer een Geodude leeft, hoe meer de randen zijn gechipt en weg gedragen, waardoor het meer afgerond in uiterlijk. Toch zal deze Pokémon hart harde, steile en ruige altijd blijven.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Geodude vangen

Direct weten waar Geodude verstopt zit? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Verhelderend! Want zo kun jij Geodude snel en eenvoudig vangen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Geodude?
Geodude kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en leer waar je Geodude kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Profiteer hiervan! Het vangen en vinden van Geodude zal je een stuk beter afgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma