Pokémon Go in Wadenoijen

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Wadenoijen? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Wadenoijen. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Wadenoijen gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Jynx gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Wadenoijen. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Wadenoijen? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Wadenoijen

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Wadenoijen verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Wadenoijen. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Wadenoijen samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 4 eenvoudig naar level 19. Binnen Wadenoijen vang je veel pokemon in een straal van 9,5 km.

Pokemon Gyms in Wadenoijen

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Wadenoijen. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Koffing). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Wadenoijen kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Wadenoijen.

Zeldzame Pokemons in Wadenoijen
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Wadenoijen. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Wadenoijen

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Wadenoijen. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Wadenoijen? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wadenoijen

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Wadenoijen? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Wadenoijen. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Wadenoijen, team rood van Wadenoijen of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Wadenoijen worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 31 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Wadenoijen? Schrijf dan hieronder een review. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Wadenoijen waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.