Pokémon Go in Vorden

Wil jij unieke Pokemons vangen in Vorden? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Vorden. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Vorden gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Wigglytuff zich schuildhoudt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Vorden. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Vorden? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Vorden

Pokestops zijn enorm handig. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Vorden verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Vorden. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Vorden direct met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo evolueer jij van level 10 gemakkelijk naar niveau 18. In de buurt van Vorden loop je met pokemon go namelijk zo 3,5 km.

Pokemon Gyms in Vorden

Is het gelukt om level 5 te halen? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Vorden. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Machamp). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Vorden zijn er een aantal Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Vorden.

Zeldzame Pokemons in Vorden
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Vorden. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Vorden

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Vorden. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Vorden? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Vorden

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Vorden? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Vorden. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Vorden, team rood van Vorden of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Vorden worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 45 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Vorden? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Vorden en deel je ervaringen.