Pokémon Go in Silvolde

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Silvolde? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Silvolde. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een zeldzame Pokemon in Silvolde gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Farfetch-d zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Silvolde. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Silvolde? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Silvolde

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Silvolde verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Silvolde. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Silvolde via extra lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 10 zo door naar niveau 20. In Silvolde verzamel je pokemons over meer dan 8 km.

Pokemon Gyms in Silvolde

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Silvolde. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Moltres). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Silvolde zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Silvolde.

Zeldzame Pokemons in Silvolde
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Silvolde. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Silvolde

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Silvolde. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Silvolde? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Silvolde

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Silvolde? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Silvolde. Laat weten of jij zit in het gele team Silvolde, het rode team Silvolde of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Silvolde worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 34 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Silvolde? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Silvolde waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.