Pokémon Go in Lent

Op zoek naar info over Pokemon Go in Lent? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Lent. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Lent gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Kingler gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Lent. Wat zijn zeldzame Pokemons in Lent? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Lent

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Lent te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Lent. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Lent met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo rank je van level 2 snel naar level 18. In de regio Lent verzamel je pokemons over meer dan 2,5 km.

Pokemon Gyms in Lent

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Lent. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Onix). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Lent heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Lent.

Zeldzame Pokemons in Lent
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Lent. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Lent

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Lent. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Lent? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Lent

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Lent? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Lent. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Lent, team rood van Lent of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Lent worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 36 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Speel jij in Lent? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Lent plus je kunt ervaringen uitwisselen.