Pokémon Go in Horssen

Wil jij unieke Pokemons vangen in Horssen? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Horssen. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Horssen gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Golem zich verstopt? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Horssen. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Horssen? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Horssen

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Horssen verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Horssen. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Horssen samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo evolueer jij van level 1 snel naar level 20. In de buurt van Horssen wandel je al snel zo’n 6 km.

Pokemon Gyms in Horssen

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Horssen. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Raticate). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Horssen heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Horssen.

Zeldzame Pokemons in Horssen
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Horssen. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Horssen

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Horssen. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Horssen? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Horssen

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Horssen? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Horssen. Laat weten of jij zit in het gele team Horssen, team rood van Horssen of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Horssen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 47 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Horssen? Schrijf dan hieronder een review. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Horssen plus je kunt ervaringen uitwisselen.