Pokémon Go in Hattem

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Hattem? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Hattem. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Hattem gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Tangela zich nu verstopt heeft? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Hattem. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Hattem? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Hattem

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Hattem verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Hattem. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Hattem met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan rank je van level 12 zo door naar niveau 21. In Hattem verzamel je pokemons over meer dan 7 km.

Pokemon Gyms in Hattem

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Hattem. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Butterfree). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Hattem zijn er een aantal Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Hattem.

Zeldzame Pokemons in Hattem
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Hattem. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Hattem

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Hattem. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Hattem? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Hattem

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Hattem? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Hattem. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Hattem, team rood Hattem of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Hattem worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10, gebaseerd op 20 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Hattem? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Hattem waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.