Pokémon Go in Ewijk

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Ewijk? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Ewijk. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Ewijk gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Charmander zich schuildhoudt? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Ewijk. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Ewijk? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Ewijk

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Ewijk verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Ewijk. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen plus de meer verdedigende pokemons. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Ewijk met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 9 snel naar level 19. In Ewijk wandel je al snel zo’n 9 km.

Pokemon Gyms in Ewijk

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Ewijk. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Sandshrew). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Ewijk zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Ewijk.

Zeldzame Pokemons in Ewijk
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Ewijk. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Ewijk

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Ewijk. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Ewijk? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Ewijk

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Ewijk? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Ewijk. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Ewijk, het rode team van Ewijk of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Ewijk worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 22 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En woon je in Ewijk? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Ewijk en deel je ervaringen.